Stress

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #2960 Reageer
  Noah
  Gast

  Hallo allemaal,

  Ik zit in het eindexamen jaar van het VWO. Ik sta voor alles gemiddeld een 6.5. Nu heb over 2 weken mijn SE week en ik ben niet normaal aan het stressen hierover. Ik stress over dat ik het niet ga halen en ga zakken. We krijgen nu bijvoorbeeld examenvragen voor Scheikunde SE en wij hebben hier nooit mee geofend. Ook kan ik nu niet meer leren, doordat ik helemaal in paniek raak over het tentamen. Daarnaast ben ik bang voor het CE dat in mei is, ik ben banf dat ik het niveau gewoon niet beheers ook al sta ik 6.5+. Ik ben zo bang. School is geïnformeerd maar doet niet zoveel. Heeft er iemand ervaring hiermee? Tips zijn echt graag welkom. Ik ben radeloos net als mijn ouders. Ik ga ook morgen naar de huisarts.

  Dank,

  Noah

  #2965 Reageer
  Susanne C3
  Sleutelbeheerder

  Hi Noah,

  We vinden het heel naar voor je dat je zoveel stress hebt over je schoolexamens en centraal examen. Goed dat je aangeeft dat het niet goed gaat en dat je hulp vraagt aan je ouders, op school en bij je huisarts. Voor je stressklachten zijn dit de plekken waar je moet zijn. Wij helpen je graag als je inhoudelijke vragen hebt over scheikunde. Succes morgen bij het gesprek met je huisarts.

  Groetjes, Susanne

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Stress
Mijn informatie:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">